Werken in de techniek betekent ook werken bij bijvoorbeeld Scania al "Assemblage Medewerker". Laat u voorlichten wat dit voor u betekent.

Zwolle - Adriaan Vrolijk en Sven van Brakel van het Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle, een samenwerking tussen UWV Zwolle en 14 omliggende gemeenten, nemen je tijdens een korte presentatie mee in de wereld van kans- en overstapberoepen in de huidige arbeidsmarkt en wat slimmigheden om werkgevers te verleiden.

Daarnaast is er na afloop ruimte om vragen te stellen over UWV en gemeente gerelateerde vragen mbt uitkeringen.

Zwolle - Omdat werken met Virtual Reality op het laatste moment niet mogelijk bleek omdat de licentie van de VR-tool niet meer geldig was, wordt de bijeenkomst op een andere manier ingevuld. We gaan een film vertonen die te maken heeft met het thema "werk zoeken" of liever gezegd: "werk kwijtraken".

Zwolle - We willen n.a.v. onze eigen elevator-pitch, oefenen met het spreken voor een grote(re) groep. We oefenen dit in voorbereiding op het houden van een (leuk) verhaal of (korte) pitch met gebruik van de Virtual Reality-tool van BrainStud in het MediaLab in de Stadkamer. Dit staat de eerstvolgende keer gepland op woensdag 10 april.