Zwolle: Alweer het laatste 'Sterker naar Werk Café' van 2018. Dit vraagt om een feestelijke afsluiting. We willen dit keer extra invulling gegeven aan het begrip 'Café'.  Elkaar (beter) leren kennen in een informele sfeer. Voor de 'stamgasten' is het leuk om 'nieuwkomers' te leren kennen en andersom. Door elkaar voor te stellen en te netwerken in een netwerkcaroussel.

Bij belangrijke dingen zoals ons gedrag staan we vaak niet eens stil, maar gedrag wordt aangemerkt als een hele belangrijke factor op de werkvloer. Tegelijkertijd is het ook bekend dat we ons amper bewust zijn van ons gedrag en daarom kunnen we er veel voordeel mee behalen.
Leo Hans (Coachvoordeleerkracht.nl) neemt je met "Personal Mapping" van Maps Tell mee op reis door de Wereld van Verschil, een begripvolle wereld.

Maak, als voorbereiding, je eigen landkaart via de link https://basicmap.mapstell.com Deze landkaart kun je meenemen naar de workshop.

Wil je (weer) in je kracht komen te staan, bewust keuzes durven en kunnen maken, je richten op zelfontwikkeling en zelfontplooiing, kom dan naar de boeiende en uitdagende workshop rond de cursus "Meer doen met minder geld".

Deze workshop wordt verzorgd door Gerrie Brommer en Joëlla Fieman. Als bruggenbouwers zijn ze ruim 3 jaar geleden gestart met het maken en organiseren van deze cursus. In de cursus zijn ervaringsfeiten en inzichten verzameld en leer je positivisme over dit onderwerp. Een combinatie van de consumindergedachte tegen de achtergrond van de armoedebestrijding.

Naast de praktische kant belichten ze bewustwording. Dit is een belangrijke pijler. Bewustwording over je eigen ideeën, je eigen prioriteiten en denkbeelden, die je misschien allang hebt maar misschien niet meer nuttig zijn.

Ze dagen je uit om stelling te nemen over een aantal onderwerpen en hier goed over na te denken. Zij gaan ervan uit dat ieders mening, hoe afwijkend deze ook kan zijn, wordt gerespecteerd en er mag zijn. Zonder oordelen komen we het verst. Ze hopen dat jullie je laten inspireren en omgekeerd hopen ze van jullie inspiratie te krijgen. We zijn hier ten slotte om elkaar voort te helpen.

De cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over dit onderwerp, of het nu noodzaak is of niet. Om voor iedereen de cursus toegankelijk te maken is deze gratis. Meer weten over de cursus, kijk op www.meerdoenmetmindergeld.nl

Wanneer? Woensdag 5 december 2018
Tijd? Van 09:30 tot 11:30 uur
Waar?  Stadkamer, Zeven Alleetjes 1A in Zwolle (centrum)
Voor wie? Werkzoekenden uit Zwolle en wijde omgeving
Door wie? Gerrie Brommer en Joëlla Fieman
Kosten? Deelname is gratis. Koffie of thee € 1,-

 

 

 

 

 


We zien en horen je graag, as woensdagmorgen 5 december 2018 in de Stadkamer!

Het 'Sterker naar werk Café' is een gezamenlijk initiatief van 'Stadkamer Centrum' en 'ArboPositief Zwolle' 

Op woensdag 14 november a.s. zal ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, weer een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.

Op het programma staan deze keer; Spreker: Henri Bouwmeester over De Kringloop Kampen en zijn nieuwe initiatief tegen eenzaamheid , onze jaarlijkse fondsenwervingsactie ten behoeve van de Kerstviering 2018 en deelname aan de Smart Quiz van stichting "Live Life" op 26 januari 2019 en vele andere actuele- en belangrijke zaken.